perjantai 9. marraskuuta 2012

Ashley Purdy

Tähän välii kirjotan tälläsen ihkutus tekstin Ashley Purdystä :)

Ashley on nimestään huolimatta mies, tosin ite luulin aikasemmin et Ashley on nainen, mut hups ei ookkaa :D On tainnu Ashleyn vanhemmilla olla kivaa ku nimee valitsi....  Asiasta kukkaruukkuun, Ashley on erittäin komia ja ai että millanen HYMY!! <3 ei sen puolee bändi missä Ashley soittaa on kyllä hyvä, Black veil brides.
Ashley tykkää muuten Hello Kittystä :D vaikka meikkien kera onkin "karskimman" näkönen niin herra on aika herttanen :) Miehen kiinnostuksen kohteina vois mainita seuraavat: naiset, alkoholi, musiikki, tatuoinnit, taide, muoti, desing, moottoripyörät ja hevoset.
Ashley tosin osaa olla aika tumpelo, koska miettikääs nytten kuka oikeesti osaa bussista tullessaan ulos ryssiä suoraan turvalleen niin, että naamaan tulee muutamii tikkejä? Tosin kaikkihan on aina mahdollista, etten kuitenkaan väitä ettei ois tapahtunu, mut aika moinen mäihä saa olla että noi ryssii.... Mutta kaikesta huolimatta Ashley on ihana <3

joo jos ny lopatan tän kirjottamisen enneku alkaa tulee viel älyttömämpää tekstii... Alla viel muutama kuva herrasta :) Ashley on muuten Black veil brides:in basisti.


Siinä se IHANA HYMY!!!! ja nenässä näkyy viellä ryssimisen jälki.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti