maanantai 12. marraskuuta 2012

Höpötihöö...

Tänään oli ihanna rauhallinen päivä, tosin päivä alkoi vitutuksella kun aamulla muistin että pitää lähte Kelassa käymää viemässä yksi palkkakuitti, vai mikä se ny ikin onkaa.... Eniten hommassa vitutti se, että aikasemmin Kelassa sanottiin, että kaikki tarvittava on kasassa ja ykskaks ne ilmottaa et hei täält puuttus viel tällänen! Siis vittu mä vihaan olla työtön!!!
Onneks heti Kela reissun jälkeen pääsin raikkaaseen ulkoilmaan lenkkeilemaan parhaan kaverini kanssa, jota näen liian harvoi nykyisin :(  toisin se oli silloin kun oltiin viellä peruskoulussa, koko päivä oltiin toisissa kiinni, tunneilla ei nähty, koska oltiin eriluokilla, ja kaiken sen jälkeen menin kaverille ja vasta illalla tulin himaan. peruskoulun jälkeen alkoi se, että ruvettiin näkee harvemmin koska molemmat opiskeli eri paikkakunnilla itse olin Keravalla ja kaveri taas Hämeenlinnassa. Koulussa tuli uusi kavereita ja vaikka koitettiin aina viikoloppuisin nähä ja oli aina kivaa, mut se ei korvannu sitä kaikkea.... Oisko mitenkään mahollista palata ajassa taaksepäin?
Välillä vähän naurattaa kun jotkut ihmiset ihmettelevät, että miten niin erillaiset ihmiset voivat olla niin hyviä kavereita. Oon aatellu asian niin, että kai me vähän niiku tasapainotetaa toisiimme, oon ite hirvee rääväsuu ja poikamainen, kaveri taas naisellinen ja rauhallinen :) ja muutekin musiikki maku, pukeutuminen ja muut mielenkiinnon kohteet ovat erillaisia, mutta meillä on siitä huolimatta uskomaton ystävyys! <3

Se siitä tunteiden vuodatuksesta!!!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti