tiistai 27. marraskuuta 2012

Tuntuu vähän tyhmältä....

Tuntuu jotekin tyhmältä kun odotan omia synttäreitä kauheen innolla, täytän 21-vuotta viimeinkin :D Varasin meille mökin samalta paikkakunnalta missä asun, joten kenelläkään ei oikeastaan ole kauhean pitkä matka, tosin muutama kutsuttu taitaa asuu Hyrylässä.... No onneks sieltä ei oo kauheen pitkä matka tänne, jos tulee autolla :D suurin huoli koko hommassa on se, että mökistä n. 100m on aikahko syvä joki... toivotaan ettei kukaan huku :) 
Synttäreiden odottamisen lisäksi jännitän tavallaan tapahtumaa, koska sinne on tulossa yks jätkä josta oon kiinnostunut, mutta siin on kans yks pikku ongelma, yks mun kavereista on kanssa kiinnostunut tästä jätkästä ja en ees uskalla kertoo mun kaverille tästä, koska hänellä on tapana miellyttää muita enemmän ja ei ajattele itseään... joo ja sitte tää jätkä on sinäänsä kusipää et se harrastelee tällä hetkellä vaan yhen illan juttuja, mut osaa kuulemma asettuu sitten ku se oikee löytyy :) on kyl tavallaan ärsyttävää ku ei pysty aattelee mitään muuta ku sitä jätkää, mut silti se tunne o ihana <3 
Ite synttäreiden järkkäämiseen menee kauheesti rahaa ku sen mökin vuokraus maksaa jo melkee sen 100€, mut vanhemmat alkoki sitte puhumaa että ne maksais sen mökin ja se ois sitte synttäri lahja. Se kyllä kävi mulle tosi hyvin :) mut sen porukan ruokkiminen onki sitte asia eriksee, ne jätkät jotka o tulossa sinne o kunnin syöppöjä, joten ruokaa pitää tehä ja paljon :D ja viinaa unohtamatta, pitää ostaa booli kamoja sen verta et pystyy muutaman boolin tekemää :D Viihdettä koitetaan kanssa miettiä, yhellä tuli mieleen pullonpuöritys ja twisteri :) twisteri muute hyvä mut melkee jokasella muijalla tulee kummiskin olemaan mekko/hame päällä et pojilla ois ainaki kivaa sitä pelatessa :D jos teille tulee ideoita ni saa todellakin ehtodella :)

Mul ei ookkaa enempää kerrottavaa tältä erää. Öitä ihmiset :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti