tiistai 18. joulukuuta 2012

Muuu

Nonni saan viimeiki aikaseks kirjottaa tänne! On kyl lähinnä vituttanu viimiset 3päivää, kiitos erään herran...

Mutta alotetaanpa tää sepittäminen sitte viimeiki. Elikkäs olin lauantaina 15 päivä viettämässä pikkujoulua Jessikalla ja sinne tuli lähinnä tää meiän sama tuttu känni porukka, mikä nyt ei oo oikee uus asia, mutta uutta oli se että tapasin tän Jessikan äidin ekaa kertaa ja herra jumala millanen äiti!!! Se on 50 vuotias pissis!!! Mul ei kyl ymmärrys riittäny siihe henkilöö... mutta siirrytään eteenpäin. Siellä sitten oli tää yksi herra joka sai mut vittuuntumaan loppuillasta suunnattomasti, elikkäs Kultzi. Ittelläni oli tullu jonkin sortin tunteita herraa kohtaan ja sen illan aikana tuli sitten ei niin kauniisti kerrottua asia, minkä Kultzi otti rauhallisesti ja kehotti, että on parempi olla vaan kavereita koska hän kumminkin satuttas mua, koska ei oo kuulemma kauheen hyvä sitoutumaan, eli pettäjä.... No ei se asia mua saannu vittuuntumaan vaa se, että herra on hokenut ties kuinka kauan että tykkää muodokkaammista naisista ja sitten hän päättää haukkuu mut läskiks!! juu tiedän, en ole mikään hoikka neito, mutta silti, äijä ois voinnu pitää mölyt mahassa... Elikkä se alko vituttaa et äijä puhuu toista mutta tekee toista ja sillä ei oo munaa sanoo että oikeesti tykkää tälläsistä naisista eikä tälläsistä. No omapaha on murheensa.... Baarissa sitten päätin purkaa huonoo oloo puhumalla parille jätkälle jotka vaa sano et Kultzi on mulkku ja siit ei kannata välittää ja on kuulemma virhe keneltä tahansa mennä ja ihastuu siihe tyyppii. No en kyl ollu enää kauaa baarissa ku meni into ja lähin himaa nukkuu :) kyl himaa päästyä tuli tippa linssii, mut aattelin et vitut siit äijästä. Maailma o pullollaa miehii, ei se oma elämä kaadu yhtee.

Sunnuntai aamuna oli sitten pieni tärinä päällä, kiitos pullon viiniä ja ties kuinka monen salmari shotin... Siinä itteeni kootessa Saana päätti soittaa (saman niminen kaveri) ja pyys et näkisin sen kanssa, no en ollu nähny vähää aikaa joten aattelin et mikäs siinä. Tärinäki oli alkanu laantuu joten ei tullu sellasta fiilistä et en tasan tuu. Käytiin aluks Prismassa, mikä oli niin kauheen täys et päätettii et tullaa myöhemmi uuestaa. Päädyttiin sitten Hyrylän Chicosiin syömää ja ai että teki hyvää ku ei ollu syönny mitää kummosta koko päivänä :) Syömisen jälkee mentii uuestaa prismaa ja saatii tehtyy tarvittavat ostokset jonka jälkee Saana hetti mut kotiin ja olin tyytyväisenä sängyssä kone sylissä ja katoin leffan :)


Viime vkl aikana otettu kuva. Vasemmalta oikeelle: Pete, minä, Jessikan äiti, Kultzi ja Toni :)

1 kommentti:

  1. http://aavikonkukkanen.blogspot.fi/2012/12/11-asiaa-haaste.html Haastoin sut tohon kyselyjuttuun. ;) Emppu on tainnu haastaa kans, mut valitse kumman teet. :D Haha.

    VastaaPoista