torstai 27. joulukuuta 2012

Se on pähkinä...

En oo pariinpäivään kirjotellu mitään, lähinnä koska en oo jaksanu..... Oon jotenki laiska tän blogin suhtee, vaikka tänne onki kiva aina avautuu ja kirjotella kaikkee maan ja taivaan väliltä :)

Alotetaanpa sitte sepittely joulusta. Kuten aikasemmassa päivityksessä kerroinkin, niin mulla ei ollu minkään laista joulufiilistä kun kirjottelin tekstiä, no eipä sitä sitten myöhemminkään näkyny.... No kuiteski, joulu aatto tuli ja meni, ja se vietettiin ihan normaalisti eli aamulla herätään syömään riisipuuroa joka on ihan äly hyvää!!! mutsi naureskelee sitä ku teen joskus riisipuuroo keskellä kesää :D. Pitkin päivää napostellaan sitten karkkia, vihreitä kuulia ja sellasta pähkinärusina sekotusta, yksinkertasesti otetaan kulho ja heivataa sinne rusinat ja pähkinät ja sekotetaan :) Myöhemmin illalla mennää sitten saunaan ja saunotaan oikeen kunnolla!! Saunomisen jälkeen on sitten ruuan vuoro ja tapana on että kukaan ei nouse pyödästä ennenkuin kaikki on syönny.... Tavallaan ärsyttävä tapa, koska jotkut syö niin paljon että niitä saa oikeen ootella kunnolla... Itehän en syö oikee muuta kun perunaa, valkokastiketta ja kalkkunaa. Joskus saattaa eksyy kinkunpala lautaselle :D Kun on syöty ja pöytä siivottu ni onkin lahjojen aika. Meillä on ollu yleensä niin että joka vuos on eri jakaja, mutta alkaa tuntua et mä rupeen olee se vakio lahjan jakaja.... Ite en kummosii lahjoja saannu, mut en oikeestaa odottanukkaa mitää, koska mulla ei oo mitää mitä mä tarttisin. Tosin rahaa tartee aina jos ei oo töitä. En kyllä jaksa alkaa luettelee mitä sain, koska kummiskin unohan mainita jonkun, mutta rahaa kyllä sain :) Yhessä vaiheessa päivällä Heli koitti saaha mua lähtee illemmalla baariin, mutta ei kyllä onnistunut. En ymmärrä sitä miksi ihmisten pitää mennä baarii jouluaattona....!!! Uus yritys tuli seuraavana päivän, mutta tällä kertaa Jessikalta ja en kyllä sillonkaa lähteny, hillun sitte uutenavuotena oikee kunnolla :D

Tänään olin Empun luona laittamassa kynnet, tuli nätin punanen lakka :) oikeestaa se oli ainoo väri mikä niistä kaikista miellytti, en oikee osannu kuvitella ittelläni sellasta punasenpinkkiä kynsilakkaa :D ittelläni ei oo tällä hetkellä kuvaa kynsistä enkä kyl jaksa ottaakkaa, mut pöllin Empulta ku se julkasee sen kuvan johki ni saatte sitte tähä millaset tuli :) Oli kyl muutenki kivaa nähä Emppuu ja päästä juttelee niitänäitä, mut välil tuntu et mä lähinnä valitin enemmän ku juttelin :D tosin välillä mun elämä on kyllä yhtä draamaa mistä en tykkää...

Huomenna pitäis mennä Tarulle ja kuristaa sille korsetteja päälle kun haluu niin kovasti kokeilla ja sit se haluu nähä et miten pieneks sen saa. Mietin kyl ite et mun korsetit saattaa olla liian "isoja" vaikka kaikki korsetit on tavallaan yhenkoon korsetteja, mut silti niitä on erikokosii.... Lauantaina pitäs nähä Saana ja ilmeisesti mennää syömään jonki ja Saana haluis lähtee vähän ajelemaan et saa nähä millanen päivä tulee olee, koskaan Saanan kanssa ei oo ollu tylsää ja saa nauraa posket ja vatsan kipeeks :) Sitte siin oiski vaa sunnuntai omaa aikaa ja sitte maanantaina pitäs lähtee kohti Tamperetta, jossa vietetää kaveriporukalla uusvuos :)

Toivottavasti teillä on ollu hyvä joulu ja toivottelen jo nyt hyvää uuttavuotta jos en päivittele enne vuodenvaihdetta :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti