sunnuntai 5. toukokuuta 2013

Se toimii!!! :D

Eilen oli aika mielenkiintosta yrittää päivittää blogii ku blogin hallinta (tää ihme sivu mis on kaikenmaailman tiedot) sivu väitti ettei mul ees oo koko blogii ja kuiteski tää blogi näky netissä ihan normaalisti, kaveriki kävi kattoo et löytyyks tää netistä ja löytyhä se.... Päätin sitte siinä vittuuntuneena et teen kokonaa uuen blogin en ala tappelee tän kanssa, no menin sitte oman "vanhan" blogin kautta ja painoin "Luo blogi" nappia ni tadaa kaikki toimii niiku ennenki :D tuvi pikkasen sellanen olo et "ja mitähän vittua...?" no pääasia et tää toimii ja ei tartte alottaa ihan alusta taas :)

Mutta sitten asiaan :) Mulla on tää viikko (18) ollu aika rento viikko töissä, maanantaina oli koululla hakuinfo eli en ollu töissä, keskiviikkohan sitte oli pyhä päivä ja perjantaina oli koululla haastattelu mikä oli kaikkein ratkasevin osuus ja sen perusteella päätetään että ketkä 15 sinne kouluu otetaa ja mulla meni hyvin se haastattelu et pitäs aika hyvät mahikset olla :) muistaakseni enskuussa saan sitten teitää että pääsenkö kouluun vai en.

Ja sitten tähän tärkeämpään asiaan, perjantaina koulu haastattelun jälkeen menin sitten Järvenpään Marielinaan laittamaan kulmat kondikseen eli värjäsin ja siistin, yleensä oon siistiny kulmat niin että ne on nypitty mut nyt halusin kokeilla vahausta ja ei se ollu sen kummosempaa mitä ny kulmien alta kirpas enemmän. No siinä sitten piti myös otaa uusi silmämeikinpoistoaine eikä mitään muuta, noh ei se menny ihan niiku suunnittelin :D 

Hinta n. 30€
 Oon aikasemmin käyttäny Biotherm Biocils Effet Anti-Chute - silmämeikinpoistoainetta joka on toiminut hyvin ja on hoitava silmämeikinpoistoaine. Lupaa poistaa silmämeikin hetkessä mikä ja hoitaa samalla silmänympärysihoa. Parasta tässä tuotteessa oli se, että VÄHENTÄÄ meikinpoiston yhteydessä irtoavia ripsiä ja voin sanoa, että toimii :) Poistaa vedenkestävän meikin ja sopii myös herkille silmille.

Hinta 36,50€
 Tälläsen mä sitte ostin Biothermin tilalle, Lancôme Bi-Facil - silmämeikinpoistoaine 125ml, lupaavat että olis öljytön, tehokas, hellävarainen ja poistaa myös vedenkestävän silmämeikin. Sopii myös herkille silmille ja piilolinssin käyttäjille. Oon kokeillu vasta yhen kerran tuotetta ja kyllähän ne mun meikit hyvin lähti silmistä ja tehokkaasti mitä tossa luvattiinki :)

Hintaa en muista.
Tällänen tuli siinä sivussa mukaan lahjana kun osti tietyllä hinnalla tuotteita. Lancôme Génifique Créme - Ihon nuorekkuutta aktivoiva hoitovoide 15ml. Mulle ei ihan selvinny siel liikkeessä et mitä hiton voide tää on joten piti lähtee ihan Lancômen suomalaisille sivuille kattelee... Tässä suora lainaus tuotteen esittely kohasta: "Génifique auttaa aktivoimaan ihon nuorekkuutta, ihosta tulee nuorekkaamman näköinen. Raikas ja miellyttävä koostumus jättää ihon silkinpehmeäksi. Ihosi laatu on parantunut ja pienet juonteet ovat hävinneet. Ihosi on valovoimainen, heleä ja näkyvästi nuorekkaampi."Se muija anto mulle jonku perkeleen ryppyvoiteen? :D no oon lukassu et ryppyi pitäas alkaa ehkäsee jo 20 vuoden iässä et kai tää on mulle ihan tarpeellinen? :D Saa nähä koska pistän tota tököttii naamaa...

Hinta 49€
Lancôme Hydra Zen Tèinte Neutrocalm - Rauhoittava ja kosteuttava värillinen päivävoide 50ml. Tän pitäs kostettaa ihoo sellaset 12 tunti ja jättäis ihon pehmeän tuntuiseksi. Sisältää Rose de France-ruusua, Mu da Pi:tä (pioni) ja Moringaa. tuote sisältää myös "mikro-pigmenttejä" jotka tekevät ihosta luonnollisen heleän ja tasaisen sävyisen. Tuloksena pitäs olla raikas ja heleän näköinen iho. Saapi nähä miten käy ku alkaa pistää naamaa :D Tuossa kuvan alla on oikea hinta, mutta kun itse ostin tuotteen se oli -20% joten maksoin tuotteesta 39,20€

Nää pari purkkii ja kulmien kuntoon laitto makso 95,70€ ei ollu mitenkää halpa reissu.... No ei voi mitää ku pitää ja haluaa käyttää Lancômea ja sen osaa olla kallis merkki :D tosin voin suositella muille Lancômea koska sen on ainakin omalla kohalla ollut hintansa väärti :)

1 kommentti:

  1. Mulla on myös ollut toi Lancôme Hydra Zen Tèinte Neutrocalm, ja voin suositella! :) mä myös Lancome-fani :)

    VastaaPoista