tiistai 17. syyskuuta 2013

Kyllä sitä elossa vielä ollaan :D

Tajusin tossa, että en oo vähään aikaan kirjottanu tänne yhtää mitää.... Olen asiasta erittäin pahoillani :( jos tätä ny enää kukaa lukee... tosin kiirettä on pitänyt koulun puolesta kohta sen 2kk, aikuispuolelle kun hain niin mennään pikkasen nopeella ja kireällä aikataululla että välillä voi vaa ihmetellä et menisks se 4 viikon lähijakso jo? Nyt on onneks 3 viikkoa etäjaksoa, siitä on viellä jäljellä nyt kuluva viikko ja ensviikko :)

Mutta se kaikki muu mitä koulun ohessa on kerinnyt tekemään. Aloin tapailemaan yhtä jätkää alkuvuodesta ja siinä sitte tuli vähän sotkua ja mulla palo päre... no nyt sitten ollaan taas yhteyksissä ja jos en kauheen väärin lukenu rivien välistä tää jätkä haluis koittaa uuestaan, no ite en oo kaikkee toivoo heittäny menee jätkän suhtee, mut kyl se saa hommii tehä jos se mut takas haluu.

On mulle pysyvämpääkin iloa tapahtunut, nimittäin olen tämän vuoden aikana laihtunut 15kg! Olin ihan taivaassa kun näin mitä lukemaa vaaka näytti :D viel ku sais ne toiset 15kg pois ni ois hyvä :)

Kävin myös tossa kattoo 7 veljestä baletti versiona :D mutta siitä teen erillisen postauksen myöhemmin, nyt alan lukemaan 2 eri tenttii, mitkä on heti etäjakson jälkeen...

Tässä ei ny tuu mitää muuta mainittavan arvosta mieleen, joten Saana kiittää ja kumartaa :)2 kommenttia:

  1. hei onnea 15 kilosta! ihan mieletöntä!

    mäkin oon aikuispuolella ja sen kyllä huomaa että tahti on kova ku etenee....

    täs muuten tää mun uus osoite: http://emskutin.blogspot.fi/

    VastaaPoista
  2. Sullahan on kiva blogi, liityin lukijaks! Liitythän säkin mun :)

    VastaaPoista