tiistai 22. lokakuuta 2013

7 veljestä - baletti

Tosiaan kävin kattoo 7 veljestä- baletti versiona ja en ainakaan tähän hätään muista et oisin koskaan ees lukenu kyseistä tarinaa ees kirjana.... oisin varmaa saannu baletti versiosta enemmän irti jos oisin lukenu kirjan ni ois tienny tarinan kulun paremmin. Olin kattoo 7 veljestä kaverin, Saanan kanssa ja lipuista ei tarttenu maksaa ollenkaan, koska kävi niin hyvä tuuri että satuttii törmäämään yhteen Helsingin ooppera-talon työn tekijään Raahessa, jossa olin Saanan kanssa hänen mummun ja papan mökillä :)

Tapahtuman kulku kohti ilmasii baletti lippuja: Päätettii Saanan kanssa lähteä uimaan yhelle matalikko alueelle missä oli myös pieniä hiekka särkki. Alueelle piti eka mennä rantakalliota pitkin ja loppumatka kahlata rantaa pitkin. No oltiin keritty kävelee rantakallioo pitkin sellanen 200m ku vastaan tuli n. 40 vuotias mies, joka sitte kyseli et voiko siihe rannalle pistää leiriä pystyy. Jäätiin vähäksi aikaa juttelemaan ja mies kysy sitten myös että tuleeko meiän mökkiin sähköä, jos olisi mahollisuus lada puhelimen akku, miehellä oli toki aurinko kenno puhelimelle, mut oli nii pilvinen sää et ei se ois mitää saannu ladattuu sillä.... Tottakai sitte annettii miehen lataa puhelin, sovittiin et me käyään eka uimassa ja mies laittaa sillä välin leirin pystyyn.
Ku tultiin takas ni laitettii Saanan kanssa sauna lämpiimää ja siit ei mennykkää kauaa ni se mies tuli lataamaa puhelinta ja Saana päätti extemporee kysyy jos se haluis mennä saunaa ku se ois kuiteski kohta lämmin (kyseessä oli pieni puu sauna, joka lämpee tosi nopeesti), sille miehelle tuli sellanen ilme et me pelastettii sen viikko justiinsa vaan sillä et se pääsee saunomaa :D tosin olihan se iha ymmärrettävää ku se mies oli ollu jo viikon verran merikajakilla liikenteessä eikä oikee ollu päässy kunnolla pesulle koko reissun aikana.
Ku mies oli saunonu ni se jäi viel juttelee meille ja kysyi sitten siinä että halutaanko me Saanan kanssa mennä kattoo oopperaa vai balettia, päädyttiin sitte balettiin :)

Saatii Saanan kanssa liput ihan 7 veljestä ensi-iltaan ja tosi hyville paikoille, jos en väärin muista ni tais olla 5 rivi ja ihan keskeltä riviä :) Lippujen tarkkaa hintaa en enään muista, mutta oli ne kyl yli 100€. Esityksen aikana oli kyl yks pikku ärsyke aivan vieressä, nimittäin n. 40-50 vuotias nainen joka räpläs iPhonea ihan koko ajan!!!! Teki mieli sanoo sille et pistää sen pois, mut en kehannu... kyl se muutaman vihasen mulkasun jälkee laitto sen puhelimen pois :D aloin kyl jälkikätee miettii et kuka aukuinen ihminen räplää puhelinta tollasessa paikassa, vaikka ne esiintyjät ei nää sitä ni se on silti loukkaavaa niit kohtaa! ja ei se oo kiva istuu siin vieressä ku silmäkulmaa paistaa koko aja valo ja kuulee ku puhelin värisee....

Yksi kohtaus esityksestä. Kuva haettu Googlesta.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti