perjantai 9. marraskuuta 2012

Talvi tulloo!!!

Valitettavasti se talvi tekee tuloaa :(  ulkona on nyttenki -3 astetta pakkasta ja olin jäätyy pihalle ku olin käyttää koiraa iltalenkillä.... Nyt ei auta kuin muistella niitä ihania kesäpäiviä mitkä ovat jäänneet taakse :'(

Itse olen koittanut lohduttaa itteeni kuuntelemalla biisei jotka tuo lämmön mieleen, kuten Reece Mastin - Good night, One direction - What makes you beautiful ja Hot chelle rae - I like it like that :) Kyseiset biisit tuo mieleen Austraalia reissun minkä tein alkuvuodesta 2012. Olin käymässä kaverin luona Berthissä, voin sanoa että oli ihanat 3viikkoa <3 Suosittelen kaikille Austraaliassa käymistä, jos vaan on varaa lähteä koska lentoliput ovat aika kalliita, ite tuli maksettua 1 300€ meno-paluu lipuista.... Majoituksien hinnoista en oikein osaa sanoa, koska majoituin kaverin luokse.
En jaksa alkaa jaarittilemaan enempää Aussi reissusta, joten teen varmaankin erillisen päivityksen reissusta joskus.... mutta nyt kaikki laittakaa villasukat jalakaan ja ryystäkää kaakaota :)
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti